top of page
Banneri Asal Rasvanpoisto

RASVANPOISTO

rasvanpoisto jäädyttämällä

RASVANPOISTO ILMAN KIRURGIAA

Haluaisitko vähentää rasvaa vain tietyltä alueelta? Nykytekniikan avulla se on mahdollista, sillä kryolipoliisilaite jäädyttää rasvasolut kohdennetusti ja tämän jälkeen tuhoutuneet rasvasolut ovat poissa pysyvästi.

Kryolipoliisi on turvallinen ja kivuton toimenpide joka ei vaadi leikkausta tai toipumisaikaa. Käytämme kryolipoliisihoidoissamme CoolTech -laitetta.

Rinnat

COOLTECHIN TOIMINTAPERIAATE

Toimenpiteen periaate on kylmän kohdennettu vaikutus rasvakudokseen. 

Innovatiivisen menetelmän perustana on rasvakudoksen tarkka ja hallittu jäähdytys, joka johtaa rasvasolujen asteittaiseen tuhoutumiseen. Kryoterapia menetelmän turvallisuus perustuu rasvasolujen erityiseen herkkyyteen kylmälle.

Rasvasolut läpikäyvät apoptoosin, jolloin ne tuhoutuvat, minkä jälkeen imusolmukkeet vievät ne pois kehosta kahdessa tai kolmessa kuukaudessa. Vain ihonalainen rasvakudos jäätyy, eivätkä ympäröivät kudokset vaurioidu.

CoolTech toimii erityisesti rasvakertymiin vatsalla ja vyötäröllä, sisä- ja ulkoreisissä, pakaroissa ja selässä. Lisäksi toimenpide on tehokas myös rasvakertymille esimerkiksi lapaluiden, hartioiden ja käsivarsien alueilla.

Toimenpide on turvallinen, eikä sinun tarvitse käydä erillisessä konsultaatiossa ennen hoitoa vaan konsultaatio tehdään paikan päällä ennen hoidon aloitusta.

TIESITKÖ?

Kryoterapian vaikutus on pitkäkestoinen, minkä ansiosta keho ei ylikuormitu itse hoidon aikana. Lopulliset tulokset näät muutamien viikkojen kuluessa hoidosta.

kauneusklinikka

COOLTECH TOIMENPITEET EDUT

 

CoolTechin tärkein etu on kahdennettu rasvanpoisto, jota ei saa aikaan pelkällä liikunnalla ja ruokavaliolla. Monen ongelma-alueet ovat vatsa tai reidet ja kryolipoliisilla on mahdollista poistaa rasvaa paikallisesti myös näiltä alueilta.

Potilaamme ovat olleet tyytyväisiä siihen että hoidon vaikutus näkyy jo ensimmäisen toimenpiteen jälkeen. Yhdellä kryolipoliisi hoito kerralla voi hävitä jopa 30 % hoidetun alueen rasvakertymistä. Tarvittaessa toimenpide voidaan toistaa 6-8 viikon kuluttua, jolloin on mahdollista poistaa jopa 50% alkuperäisestä rasvasta.

 

HINNASTO

Yksi hoitoalue 490 e

Kaksi hoitoaluetta 970 e

Kolme hoitoaluetta 1450 e

Neljä hoitoaluetta 1900 e

Viisi 2390 e

Kuusi 2880 e

Seitsemän 3300 e

Kahdeksan 3700 e

 

Lisä alueet tämän jälkeen + 330 e

 

Yhdellä hoitokerralla voidaan käsitellä enintään kolme aluetta.

Kauttamme saat myös hoitopaketit jotka sisältävät useamman toimenpiteen samalla kertaa, ota yhteyttä ja tiedustele hintoja!

rasvanpoisto laite cooltech

TOIMENPIDE

Toimenpidettä edeltävässä paikan päällä tehtävässä konsultaatiossa toimenpiteen tekijä tunnistaa toimenpidealueesi, laatii henkilökohtaisen hoitosuunnitelman ja valitsee sitten sopivan hoitopään rasva-alueiden hoitoon. Hoidettavalle alueelle levitetään jäähdytysgeeliä suojaamaan epidermistä (ihon ulointa kerrosta) paleltumilta.

CoolTech-laite vetää alipaineella suuttimeen rasvapoimun, jonka kudokset alkavat "jäätyä" sähkön vaikutuksesta. Suutin on sovitettu seuraavasti: se ohjaa valikoivasti rasvasolujen jäähdytystä ja tuhoaa ne. Toimenpiteen aikana tunnet kylmää vain ensimmäiset 2-3 minuuttia, tämän jälkeen toimenpide on kivuton.

Yhdellä hoitokerralla voidaan käsitellä enintään kolme aluetta. Jäädytettävän alueen pinta-alasta riippuen toimenpide kestää 45-70 minuuttia. On suositeltavaa käsitellä yksi alue neljä kertaa vuodessa. Saman alueen jäädytysväli on 6-8 viikkoa.

Suosittelemme välttämään auringonottoa ja muuta ihoärsytystä (lasertoimenpiteet, kemialliset kuorinnat) viisi päivää ennen ja jälkeen CoolTech-toimenpiteen.

SEURAA MEITÄ SOMESSA

Kiinnostaako kuinka hoito tehdään? Sometiliemme kautta pääset tutustumaan klinikkaamme lähemmin ja seuraamaan millaista on lähteä kauneusmatkalle Tallinnaan.

 

Lisäksi kuulet uusimmista tarjouksista ja kampanjoista ensimmäisten joukossa!

  • Black Instagram Icon

Erityistä valmistautumista toimenpiteeseen ei tarvita

Toimenpide ei vahingoita ihoa tai aiheutakomplikaatioita

Toimenpide on täysin ei-kirurginen, eikä vaadi anestesiaa

Tuloksia jo yhdellä hoitokerralla

Ei toipumisaikaa, voit palata normaaliarkeen heti

Paikallinen kohdennettu rasvanpoisto

HUOMIOITHAN ETTÄ TIETYT TILAT JA SAIRAUDET VOIVAT ESTÄÄ TOIMENPITEEN!

Rasvanpoisto jäädyttämällä ei sovi sinulle, mikäli sinulla on yksi tai useampi alla olevista:

- Kylmä urtikaria

- Perifeeriset verenkiertohäiriöt joillakin alueilla

- Raskaus, imetys

- Leikkauskohdassa laaja arpikudos, avoimet haavat tai tyrä

- Ihosairaudet: ekseema tai ihotulehdus oletetulla toimenpidealueella

- Ihon herkkyyshäiriöt

- Ihovauriot ja -tulehdukset

- Viimeaikainen verenvuoto tai mustelma alueella

- Sydämentahdistin

- Paroksismaalinen kylmä hemoglobinuria

- Hyvänlaatuiset kasvaimet ja onkologiset sairaudet

- Veren hyytymishäiriöt

- Raynaudin oireyhtymä

- Suoran vatsalihaksen erkauma tai diastaasi

 

bottom of page