top of page
Banneri muut toimenpiteet

MUUT TOIMENPITEET

Asal odotusaulassa

Miltä kuulostaisi kauneuden- ja hyvinvoinnin hemmottelupäivä Tallinnassa?

 

Kauttamme saat kattavan valikoiman erilaisia kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita, kilpailukykyiseen hintaan. Hoidot voit toteuttaa oman matkasi yhteydessä tai varata kauttamme kattavan hoitopaketin sisältäen matkat ja tarvittaessa myös hotelliyöpymisen. Hoito- ja matkapaketit rakennetaan aina tarpeittesi mukaan, kysy asiakaspalvelustamme pakettihintaa toivomillesi hoidoille.

Lisäksi klinikallamme tehdään suolistontutkimuksia sekä suonikohjujen laserhoitoja. Lue alta lisää hoidoistamme.

SUOLISTON TUTKIMUKSET:

GASTROSKOPIA JA KOLONOSKOPIA

Klinikkamme tekee suoliston diagnostiikkaa nykyaikaisimmilla laitteilla. Yhteistyö kansainvälisten kumppaneiden kanssa takaa meille pääsyn uusimpaan tietoon ja lääketieteelliseen teknologiaan.

Arvostamme hienovaraista lähestymistapaa, potilaan yksityisyyttä ja mukavuutta toimenpiteen aikana. Tarvittaessa lääkäri voi suorittaa molemmat tutkimukset yhdellä vastaanotolla. Tällä tavalla säästämme potilaan aikaa ja rahaa, ja saamme samalla täydellisen yleiskuvan ruoansulatuskanavasta. Tutkimuksen jälkeen tutkimukset tehnyt lääkäri keskustelee kanssasi tutkimustuloksista ja määrää tarvittaessa hoidon. Saat tulokset heti mukaasi.

Tiimiimme kuuluu kokeneita kirurgeja ja proktologeja, anestesiologeja sekä ammattimaisia ​​lääketieteen ja kirurgian sairaanhoitajia ja assistentteja.

 

Huomaa että suolistontutkimuksiin tulee valmistautua yhden päivän etukäteen suoliston puhdistuksella (potilaan täytyy olla syömättä tietty aika ennen toimenpidettä). Tutkimusta ei voida suorittaa mikäli potilas ei ole noudattanut etukäteen annettuja ohjeita. Tutkimuksen jälkeen voi taas syödä ja juoda normaalisti.

 

Ota yhteys asiakaspalveluumme mikäli olet kiinnostunut suoliston tutkimuksista.

SUONIKOHJUJEN LASERHOITO (EVLA)

 

EVLA-toimenpide eli suonikohjujen sulkeminen laserilla on mini-invasiivinen, kansainvälisesti tunnustettu, laskimonsisäinen hoitomenetelmä. Koko toimenpide kestää noin 45 minuuttia. Laskimoon vietävä kuitukatetri yhdistetään generaattoriin, joka kutistaa viallisen laskimon kuumentamalla suunnaten veren virtaamaan viereisiä terveitä laskimoita pitkin.

 

Lue lisää ja katso ennen-jälkeen kuvia täältä: https://evc.ee/fi/hoito/suonikohjujen-laserhoito-evla/

 

Laskimonsisäisten laserhoitojen hinnat alkaen 1245 euroa.

NENÄLEIKKAUKSET

Klinikallamme nenäleikkaukset suorittaa arvostettu jo vuodesta 1987 leikkauksia tehnyt tohtori Margus Luht. 

Mikäli olet kiinnostunut nenäleikkauksesta, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

MIKSI VALITA MEIDÄT?

Osaava ammattitaitoinen henkilökunta

Kilpailukykyiset hinnat

Modernit hoitotilat ja nykyaikaiset laitteet

Hoidoissa käytetyt laitteet, välineet ja tuotteet ovat vain tunnetuilta ja luotettavilta toimittajilta

Klinikat Tallinnan keskustan tuntumassa

Aula Kadrioru Plaza
Hoitohuone

BTL EMSELLA / Emsella-tuoli

 

Matalankynnyksen Emsella hoito on innovatiivinen menetelmä lantiopohjan terveyden parantamiseksi. Hoito sopii niin naisille kuin miehillekin. Emsella vahvistaa lantionpohjan lihaksia, ehkäisee virtsankarkailua ja parantaa intiimielämän laatua. Hoito on täysin ei-invasiivinen, ei-kirurginen eikä potilaan tarvitse edes riisuutua hoitoa varten.

 

Hoidon ajaksi potilas istuutuu Emsella-tuolille, joka käyttää korkeatehoista sähkömagneettista energiaa stimuloimaan syviä lantionpohjan lihaksia. Sähkömagneettinen energia tuottaa tuhansia supramaksimaalisia lantionpohjan lihasten supistuksia yhdellä istunnolla ja nämä supistukset vahvistavat lantionpohjan lihaksia. Hoito on nopea ja kivuton, vaikka pieniä tuntemuksia voi hoidon aikana ilmetä. 

 

Emsellasta on julkaistu viisi kliinistä tutkimusta, joiden mukaan 95% potilaista ilmoitti elämänlaatunsa parantuneen. Voit lukea lisää Emsellasta täältä:

https://bodybybtl.com/solutions/btl-emsella/

 

Käy Tallinnan matkallasi kokeilemassa BTL EMSELLA hoitoa, ensimmäinen kerta vain 75 euroa! Tämän jälkeen kertahoito 160 euroa, 6 kerran sarjakortti 550 euroa ja 10 kerran sarjakortti 850 euroa.

 

SEURAA MEITÄ SOMESSA

Sometiliemme kautta pääset tutustumaan klinikkaamme lähemmin ja seuraamaan millaista on lähteä kauneusmatkalle Tallinnaan.

 

Lisäksi kuulet uusimmista tarjouksista ja kampanjoista ensimmäisten joukossa!

hoitohuone
Asal
Endospheres terapia
endospheres terapia

ENDOSPHERES THERAPY

 

Endospheres Therapy on ei-kirurginen kiinteyttävä hoito joka parantaa verenkiertoa sekä poistaa turvotusta ja selluliittia. Mikrovärinään ja paineeseen perustuva laitehoito on suunniteltu kiinteyttämään vartaloa, mutta myös rentouttamaan lihaksia. Hoito voidaan tehdä sekä kasvoille että vartalolle ja se sopii kaikille ihotyypeille. Hoidon pituus riippuu hoidettavien alueiden määrästä, pisimmillään hoito kestää 1,5 tuntia.

 

6-8 kerran sarjahoito tuottaa parhaimmat tulokset, mutta myös vain yhdellä hoitokerralla voit tuntea hoidon rentouttavan ja verenkiertoa parantavan vaikutuksen.

 

Lue lisää hoidosta laitevalmistajan sivuilta: https://www.endospheres.com/

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteys asiakaspalveluumme ja toteuta unelmasi jo tänään!

Rakennamme juuri sinulle sopivimman hoitokokonaisuuden, kilpailukykyiseen hintaan!

KAUTTAMME MYÖS:

 

Tatuoinnin poistot

 

Neulattomat anti-age hoidot kuten:

PRX-T33

HydraFacial™ -kasvohoidot ja HydraFacial MD® Lip -hoito huulille

Dermadrop -hoidot

 

RF (radiofrekvenssi) -mikroneulaus

 

KYSY LISÄÄ ASIAKASPALVELUSTAMME!

bottom of page