top of page
Banneri Asal Rintaleikkaukset

RINTALEIKKAUKSET

rintaleikkaukset

Rintaleikkaukselle voi olla monta syytä. Ikä, painonvaihtelu, raskaus ja imetys ovat isoja tekijöitä jotka vaikuttavat rintojen ulkomuotoon. Liian isot rinnat voivat aiheuttaa hartia- ja niskakipuja ja niihin liittyä ongelmia. Rintaleikkauksilla voidaan parantaa ja muovata rintojen ulkoista olemusta ja kokoa joko pienempään tai suurempaan.

Rintaleikkauksemme suoritetaan modernilla klinikallamme muutamien minuuttien ajomatkan päässä satamasta. Klinikkamme on valmistunut vuonna 2023 ja kaikki käyttämämme laitteet ovat uusinta teknologiaa. Rintaleikkaukset suorittavat ammattitaitoiset ja korkeasti koulutetut kirurgimme. Lue lisää klinikastamme meistä -osiosta.

Rintaleikkaus Tallinnassa on yhtä turvallinen ja luotettava toimenpide kuin Suomessa, taitat vain osan matkasta laivalla. Perillä Tallinnassa on vastassa henkilökuntamme jäsen, joka opastaa ja auttaa sinua matkasi ajan sekä kuljettaa sinut satamasta klinikallemme ja takaisin.

KONSULTAATIO

Ensimmäisenä sinun tulee käydä konsultaatiossamme Suomessa. Konsultaatiossa kartoitetaan sinulle parhaimmat ratkaisut ja saat tietoa erilaisista leikkauksista ja toimenpiteistä.

LEIKKAUKSEEN VALMISTAUTUMINEN

Ennen leikkausta sinun tulee käydä Suomessa laboratoriossa verikokeessa. Annamme sinulle ohjeet mitä tuloksia sinun tulee meille toimittaa, jotta lääkärimme voivat tarkistaa ettei leikkaukselle ole esteitä sekä saavat tarvittavat tiedot leikkauksen suorittamiseen. Voimme tarvittaessa auttaa sinua laboratoriotestien koskevissa järjestelyissä. Leikkausaikasi saattaa olla pian Tallinnaan saapumisen jälkeen ja on tärkeää muistaa että ennen leikkausta tulee olla syömättä ja juomatta vähintään kuusi tuntia.

Meiltä saat kirjalliset ohjeet kuinka valmistautua leikkaukseen ja mitä kannattaa pakata mukaan matkaan.

SEURAA MEITÄ SOMESSA

  • Black Instagram Icon

Sometiliemme kautta pääset tutustumaan klinikkaamme lähemmin ja seuraamaan millaista on lähteä kauneusmatkalle Tallinnaan.

 

Lisäksi kuulet uusimmista tarjouksista ja kampanjoista ensimmäisten joukossa!

heräämö

Aalto klinik aula
Aalto klinik käytävä

LEIKKAUS JA TOIPUMINEN

Tallinnaan saapuessasi vastassa on henkilökuntamme jäsen, joka neuvoo ja auttaa sinua matkasi ajan. Hän kuljettaa sinut klinikalle toimenpiteeseen ja paluupäivänä takaisin satamaan.

Rintaleikkauksen kesto riippuu suoritettavasta toimenpiteestä, rintojen suurennusleikkaus kestää noin tunnin. Leikkaus suoritetaan nukutuksessa, anestesialääkärin valvonnassa. Leikkauksen jälkeen toivut heräämössä hoitajan valvonnassa. Leikkauksen jälkeinen seuranta on tärkeää ja yövyt klinikallamme leikkauksen jälkeisen yön. Hoitajamme huolehtivat sinusta klinikalla olosi ajan ja ateriat osastolla sisältyvät leikkauksen hintaan. Seuraavana päivänä henkilökuntamme vie sinut takaisin satamaan jotta pääset jatkamaan toipumista kotona. Saat mukaasi kaikki toipumiseen tarvitsemasi lääkkeet, kuten antibiootit ja kipulääkkeet. Saat meiltä myös kattavat kirjalliset ohjeet kotona toipumiseen.

 

Toipuminen leikkauksesta on yksilöllistä ja erilaiset kivut, turvotus ja mustelmat ovat normaaleja. Hyvän toipumisen ja mahdollisimman huomaamattomien leikkausarpien aikaansaamiseksi on tärkeää noudattaa annettuja kotihoito- ja toipumisohjeita. Leikkauksen jälkitarkastus suoritetaan Suomessa noin 4-6 kk leikkauksen jälkeen.

leikkaussali

KOMPLIKAATIOT

Rintaleikkauksia tehdään paljon ja kaikki kirurgimme ovat erittäin kokeneita työssään. Kuitenkin, kuten jokaiseen leikkaukseen, myös rintaleikkaukseen voi liittyä komplikaatioita. Komplikaatiot ovat harvinaisia, mutta niistä on hyvä olla tietoinen. Komplikaatioiden varalta sinulla on päivystysnumero johon voit olla yhteydessä vuorokauden ympäri.

 

IMPLANTIT

Käytämme korkealaatuisia ja arvostettuja ARION Laboratoriesin implantteja.

Lisätietoa implanteista löydät valmistajan sivuilta:

https://www.laboratoires-arion.fr/en/

MIKSI VALITA MEIDÄT?

Osaava ammattitaitoinen henkilökunta

Kilpailukykyiset hinnat

Modernit hoitotilat ja nykyaikaiset laitteet

Klinikat aivan Tallinnan keskustan tuntumassa

Hoidoissa käytetyt laitteet, välineet ja tuotteet ovat vain tunnetuilta ja luotettavilta toimittajilta

imlantti

TIESITKÖ?

Rintaleikkaus, kuten mikä tahansa muukin leikkaus, on täysin yhtä turvallista suorittaa niin Suomessa kuin Virossakin. Kaikki kirurgiset toimenpiteet suorittaa vain koulutettu ja kokenut kirurgi.

KIINNOSTAAKO NENÄLEIKKAUS?

Klinikallamme nenäleikkaukset suorittaa arvostettu jo vuodesta 1987 leikkauksia tehnyt tohtori Margus Luht.

 

Mikäli olet kiinnostunut nenäleikkauksesta, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

HINNASTO

Rintojen suurennus implanteilla alkaen 3990 e
Rintojen kohotus alkaen 4590 e

 

Leikkauksen hinta sisältää:

  • Ilmainen konsultaatio ennen leikkausta

  • kirjalliset ohjeet leikkaukseen valmistautumiseen*

  • edestakaiset lauttamatkat Helsingistä Tallinnaan

  • edestakaiset kuljetukset Tallinnan satamasta klinikallemme

  • leikkaus ja siihen liittyvät tarvikkeet leikkauskohtaisesti, kuten esimerkiksi implantit, tukiliivit ja lääkitykset

  • yöpyminen leikkauksen jälkeen klinikallamme, sisältäen ateriat klinikalla olon ajan

  • kirjalliset ohjeet toipumiseen

  • hoidonseuranta toimenpiteen jälkeen etäyhteydellä

  • jälkitarkastus noin 4-6 kk toimenpiteen jälkeen

* ennen leikkausta tulee käydä omakustanteisesti laboratoriokokeissa Suomessa

Kauttamme saat myös hoitopaketit jotka sisältävät useamman toimenpiteen samalla kertaa, varaa aika konsultaatioon tai ota yhteyttä ja tiedustele hintoja!

VARAA AIKA KONSULTAATIOON

Mikäli olet kiinnostunut rintaleikkauksesta klinikallamme tai muista toimenpiteistä, varaa aika maksuttomaan konsultaatioon. Konsultaatiossa kartoitetaan sinulle parhaimmat ratkaisut ja saat tietoa erilaisista leikkauksista ja toimenpiteistä.

Konsultaatio ei sido mihinkään ja voit tehdä ostopäätöksen myöhemmin.

KYSYTTÄVÄÄ

Etkö löytänyt kaipaamasi tietoa? Täytä alle yhteystietosi ja kysymyksesi, ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Kiitos viestistäsi, vastaamme yhden arkipäivän aikana

bottom of page