top of page
Pistoshoidot

KASVOJEN TOIMENPITEET

pistoshoidot

TÄYTELÄISYYTTÄ JA KIINTEYTTÄ HUULIIN JA KASVOIHIN PISTOSHOIDOILLA

Kasvojen ja vartalon esteettisten vikojen poistamiseen on olemassa lukemattomia menetelmiä ja hoitoja, joiden joukossa pistosmenetelmät ovat saavuttaneet suosiota.

 

Vähäisten sivuvaikutusten, korkean tehokkuuden ja näkyvien tulosten nopean ilmaantumisen ansiosta kauneusinjektiot ovat yksi suosituimmista vaihtoehdoista ihovaurioiden ja ikääntymiseen liittyvien ongelmien ratkaisemiseksi.

 

Käytämme klinikallamme vain tunnettuja merkkejä.

TIESITKÖ?

Kauttamme saat pistoshoidot kilpailukykyiseen hintaan. Voit yhdistää hoitomatkallasi useampia hoitoja ja säästät näin enemmän. Kysy asiakaspalvelustamme hoitopakettia.

BOTULIINITOKSIINI (BOTOX)

Ajan myötä kasvojen erilaiset liikkeet ja ilmeet jättävät jälkensä ihoon ryppyinä. Botuliinitoksiinia voidaan käyttää erittäin pieninä annoksina estämään signaalit lihasten ja niitä liikuttavien hermojen välillä jolloin ihosta tulee tasaisempi ja rypyt ja poimut katoavat. Botuliinitoksiini on hyvä ratkaisu silloin, kun sinulla on esimerkiksi vaakasuuntaisia ryppyjä otsalla, ryppyjä kulmien välissä tai silmän ulkokulmissa sekä ryppyjä jotka kulkevat nenän tyvestä poskia kohti.

 

Monet pelkäävät että botuliinitoksiinin takia kasvot näyttävät luonnottomilta ja ilmeettömiltä. Tämän takia klinikallamme käytetään myös ”Living Face” -metodologiaa. Tämä tarkoittaa että hoito voidaan toteuttaa yhdistelmällä erilaisia injektiotekniikoita, annostelemalla valmistetta erittäin huolellisesti sekä säilyttämällä lihassymmetria.

 

Botuliinitoksiini-injektiot voidaan täydentää muilla kasvojenhoitotoimenpiteillä. Täyteaine pistokset mahdollistavat poskipäiden ja leuan volyymin lisäämisen ja nasolabiaalisten poimujen poistamisen. Lasernuorentaminen auttaa tasoittamaan kasvojen ihonväriä, uudistamaan ihoa ja lisäämään terveellistä hehkua. Teemme klinikallamme juuri sinulle sopivimman hoitosuunnitelman.

 

Klinikallamme käytetään kolmea valmistetta: Botuliinitoksiini (USA), Dysport (Ranska) ja Xeomin (Saksa). Valinta riippuu käyttötarkoituksesta, ja valmisteen valitsee toimenpiteen tekijä.

SEURAA MEITÄ SOMESSA

Sometiliemme kautta pääset tutustumaan klinikkaamme lähemmin ja seuraamaan millaista on lähteä kauneusmatkalle Tallinnaan.

 

Lisäksi kuulet uusimmista tarjouksista ja kampanjoista ensimmäisten joukossa!

kasvohoito
hoito konsultaatio
aula

TÄYTEAINEET

PROFHILO®

PROFHILO® on innovatiivinen BDDE-vapaa stabiloitu injektoitava hyaluronihappopohjainen tuote joka on suunniteltu korjaamaan ikääntynyttä ja roikkuvaa ihoa.

Tuotteen hyaluronihappopitoisuus on markkinoiden korkeimpia ja se tehoaa kuivaan ja velttoon ihoon, ryppyihin, arpiin ja akneen sekä pigmenttiläiskiin. PROFHILO® muun muassa kosteuttaa ihoa, parantaa verenkiertoa, stimuloi oman kollageenin tuotantoa sekä tasoittaa ihon rakennetta ja väriä.

Tuloksia näet jo yhden hoitokerran jälkeen, mutta parhaan lopputuloksen saamiseksi, suosittelemme kahta käsittelyä kuukauden välein.

PROFHILO®-valmisteen on kehittänyt Italiassa IBSA Derma joka on lääkeyhtiö IBSA:n tytäryhtiö. IBSA on maailman johtava hyaluronihapon ja siihen perustuvien valmisteiden valmistaja. Lue lisää:

ibsanordic.com/fi/products/profhilo.html 


KAUTTAMME MYÖS MUUT TUNNETUT MERKIT KUTEN JUVEDERM JA NOVACUTAN.

HUULET

Nuorena iho näyttää raikkaalta, täyteläiseltä, sileältä ja pehmeältä korkean luonnollisen hyaluronihappopitoisuuden ansiosta. Vuosien mittaan hyaluronihappopitoisuus laskee, jolloin ihosta tulee kuiva, ohut, löysä ja vähemmän elastinen.

Ikään liittyvät muutokset yhdessä ulkoisten tekijöiden, kuten auringonpaisteen, alkoholin ja tupakoinnin kanssa vaikuttavat myös ihon hyaluronihappopitoisuuden laskuun. Kaikki tämä johtaa ihon ikääntymiseen jolloin ryppyjä ilmestyy ja huulten tilavuus vähenee.

Oikealla tekniikalla ja laadukkailla työkaluilla huuli injektio klinikallamme on turvallinen toimenpide, joka takaa pitkäkestoisen tuloksen. Huulten suurentaminen ja täyteläisyyden lisääminen ei ole ainoa tavoite, vaan huuliruiskeilla korjataan myös huulten muotoa ja vähennetään epäsymmetriaa. Tavoitteena on saavuttaa luonnollinen lopputulos ja varmistaa siten kokonaisvaltainen nuorekas olemus.

 

Hyaluronihappo vetää puoleensa nestettä, joten näkyvää turvotusta voi esiintyä muutaman päivän sisällä toimenpiteen jälkeen.

Huulten muotoilu tehdään aina täyteaineilla.

VINKKI

Voit yhdistää matkallasi useamman hoidon, kuten rasvanpoisto hoidot ja injektiot. Näin saat kauneushoitosi entistäkin kustannustehokkaammin.

Matkalla voit myös kokeilla erittäin edulliseen hintaan lantiopohjaan tehoavaa Emsella-tuolia.

KAUTTAMME MYÖS MONET MUUT HOIDOT JA INJEKTIOT KUTEN:

 

Mesoterapia, biorevitalisaatio, karboksiterapia, RRS® LONG LASTING, Cellenis® PRP, Meso-Radies®, PBSerum Medical, Novacutan BioPRO

Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

MIKSI VALITA MEIDÄT?

Osaava ammattitaitoinen henkilökunta

Kilpailukykyiset hinnat

Modernit hoitotilat ja nykyaikaiset laitteet

Klinikat aivan Tallinnan keskustan tuntumassa

Hoidoissa käytetyt laitteet, välineet ja tuotteet ovat vain tunnetuilta ja luotettavilta toimittajilta

injektio
kauneushoito

HINNASTO

Huulten muotoilu alkaen 229 euroa

Täyteainehoidot kasvoille alkaen 229 euroa

Botuliinitoksiinihoito alkaen 159 euroa

 

lopullinen hinta määräytyy käytettävän aineen merkistä ja määrästä 

Kauttamme saat myös hoitopaketit jotka sisältävät useamman toimenpiteen samalla kertaa, ota yhteyttä ja tiedustele hintoja!

bottom of page