top of page
Käytävä

MEISTÄ

Aalto Klinik on nykyaikainen kauneus klinikka joka tarjoaa sinulle kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita aivan Tallinnan keskustan tuntumassa, vain muutaman minuutin ajomatkan päässä laivaterminaaleista. Kirurgisia toimenpiteitä suorittavalla modernilla klinikallamme on toimivat leikkaussalit, tilavat kuntoutushuoneet ja klinikka on varustettu uudella ja nykyaikaisella tekniikalla.

 

Klinikallamme työskentelee luotettavat alan ammattilaiset ja hoidoissa käyttämämme laitteet, välineet ja tuotteet ovat vain tunnetuilta ja luotettavilta toimijoilta. Olemme osa Balmed Expert Clinics Groupia, joka on toiminut jo vuodesta 2010 saakka.

Ammattitaitoinen ja kokenut ryhmämme Balmed Expert Clinics Group koostuu yrityksistä, jotka tarjoavat diagnostiikka- ja hoitopalveluita erikoistuneilla yksityisillä klinikoilla, myy lääkinnällisiä laitteita sekä tarjoaa koulutusta nykyaikaisista menetelmistä lääketieteen ja estetiikan aloilla. Aalto Klinikin vastuualueena ryhmässä on tarjota esteettisiä lääketieteellisiä palveluita.

Lähes kaikki kosmeettisessa kirurgiassa suoritetut hoidot kuten kosmeettiset intiimialueen hoidot tehdään ryhmämme itse maahantuomilla, omistamilla ja edustamilla huippunykyaikaisilla laitteilla. Käyttämällä innovatiivisia menetelmiä ja nykyaikaista teknologiaa, sekä laajentamalla osaamistamme jatkuvasti, löydämme tehokkaimmat ratkaisut potilaidemme toiveiden ja vaatimusten täyttämiseksi. Olemme aina ajan tasalla lääketieteen uusimmista saavutuksista, ja käytämme näitä menetelmiä osana työtämme.

SEURAA MEITÄ SOMESSA

Sometiliemme kautta pääset tutustumaan klinikkaamme lähemmin ja seuraamaan millaista on lähteä kauneusmatkalle Tallinnaan.

 

Lisäksi kuulet uusimmista tarjouksista ja kampanjoista ensimmäisten joukossa!

aula

Me pidämme huolta sinusta myös hoitojesi välillä!Kauneuskirurgisista leikkauksista rintojen suurennus implantilla, rintojen kohotus sekä rintojen pienennys tehdään omistamassamme, uudessa vuonna 2023 valmistuneessa yksityissairaalassamme. Alta löydät kuvia tiloistamme.

Arvostamme asiakkaiden meille antamia terveystietoja ja pidämme ne turvassa.

Meiltä
 saat erilaiset kauneuden ja hyvinvoinnin palvelut kilpailukykyiseen hintaan. Ymmärrämme että alalla on monia hyviä toimijoita, mutta uskomme että valitsemalla meidät, me palkitsemme valintasi esiluokkaisella palvelulla.

 

Haluamme olla luottamuksesi arvoinen.

KLINIKAMME OVAT AIVAN TALLINNAN KESKUSTAN TUNTUMASSA

Sijaitsemme hyvien liikenneyhteyksien päässä Tallinnan lauttasatamista. Pääset meille kätevästi niin julkisilla kuin autollakin. Ajomatka satamasta klinikalle on vain muutaman minuutin.

KLINIKKAMME

Klinikkamme sijaitsee Tallinnassa Kadriorgin kaupunginosassa, Kadrioru Plazalla. Modernit ja valoisat tilamme ovat valmistuneet vuonna 2023.

TIIMIMME

Linnea Aaltonen

Toimialajohtaja

Margus Luht

Nenäkirurgi

Asal Bargh

Sosiaalisenmedian vastaava

Margus
Asal
Linnea Aaltonen
Balmed logo

Aalto Klinik kuuluu Balmed groupiin. Balmed on toiminut jo vuodesta 2010 ja tuonut lukuisien eri alojen ammattilaiset yhteen. 

MITÄ BALMED TEKEE?

tarjoaa diagnostiikka- ja hoitopalveluja erikoistuneilla yksityisillä klinikoilla

tarjoaa esteettisen lääketieteen palveluja

 myy lääketieteellisiä laitteita

antaa nykyaikaisten menetelmien koulutusta lääketieteen ja estetiikan aloilla

bottom of page